Levering in
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Speelgoed / Houten speelgoed /

Houten Tankstation (nu met extra gratis set!)

Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) ">
Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!) Houten Tankstation (nu met extra gratis set!)
Houten Tankstation (nu met extra gratis set!)
Wanneer u het Houten Tankstation koopt, krijgt u daar gratis de Houten Takelwagen set bij, ter waarde van € 7,95! Mooie houten tankstation met accessoires voor veel...
€ 34,95

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Wanneer u het Houten Tankstation koopt, krijgt u daar gratis de Houten Takelwagen set bij, ter waarde van € 7,95!

Mooie houten tankstation met accessoires voor veel speelplezier!

Deze tankstation is gemaakt van hout en plastic en bevat een wasstraat, monteur, taxi, gereedschap en een brug voor de auto's. De slangen van de tank zijn bevestigd met een magneet in de houder! 

Parkeer de taxi op het dak en open de slagboom zodat de taxi naar beneden kan rijden. De monteur zet de taxi op de brug en repareert deze met zijn schroevendraaier en andere gereedschap. Daarna kan de taxi door de wasstraat en kan de tank vol worden gegooid. 

Het tankstation is een aanwinst voor de kinderkamer en te combineren met de andere producten van Small Foot World.

Afmetingen: ca. 52 x 22 x 26 cm
Benzinepomp: ca. 9 x 3 x 7 cm.
13 onderdelen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Verzendkosten: € 4,95.
112 klanten geven www.kindermeubelwereld.nl een gemiddelde beoordeling van een 8.9