Levering in
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:

KinderbeddenVoor de ontwikkeling van je kind is het belangrijk dat hij of zij goed slaapt. Een goed kinderbed kan hieraan bijdragen. Daarnaast kan een kinderbed dat jouw kind ook nog eens mooi vindt eraan bijdragen dat je kinderen graag naar bed gaan. Stel je voor: een kinderbed met daarop je zoon of dochters favoriete tekenfilm, zoals Frozen of Cars. Bij Kindermeubelwereld hebben we kinderbedden voor kinderen die laag willen slapen, hoog willen slapen en ook hebben we halfhoogslapers. Daarnaast hebben we stapelbedden waar kinderen samen in kunnen slapen. Voor ieder kind een kinderbed dat geheel samengesteld is naar eigen wens. Onze kindermatrassen maken het af en zullen ervoor zorgen dat je kind zo inslaapt.
 

Halfhoogslapers


Een groot deel van ons assortiment bestaat uit halfhoogslapers. Deze halfhoge kinderbedden hebben we in verschillende soorten en maten. Zo hebben we dit soort kinderbed in diverse kleuren, maar ook zijn de halfhoogslapers te verkrijgen met diverse attributen zoals een toren of glijbaan. Tussen deze bedden voor kinderen zit sowieso een bed waar jouw kind blij van zal worden.

 

Kinderbedden van kwalitatief materiaal


Naast dat de verschillende kinderbedden er mooi uitzien door het mooie materiaal en de leuke thema’s, zijn de bedden ook veilig en stevig. Zo is het materiaal van hoge kwaliteit en ook zijn de kinderbedden zo afgewerkt dat er geen scherpe punten aan zitten. De IDA halfhoogslapers kunnen ook tot een laag kinderbed worden omgebouwd.


112 klanten geven www.kindermeubelwereld.nl een gemiddelde beoordeling van een 8.9