Levering in
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Kinderbedden / Halfhoogslaper IDA /

Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent

Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent
Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent
Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent
Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent. Een mooi en veilig kinderbed voor de kinderkamer! Gemaakt van massief grenenhout, wit gelakt. De halfhoogslaper is inclusief ondertent. Deze heeft...
€ 319,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Halfhoogslaper IDA Paard Bruin met tent. Een mooi en veilig kinderbed voor de kinderkamer!

Gemaakt van massief grenenhout, wit gelakt.


De halfhoogslaper is inclusief ondertent. Deze heeft één korte en één lange zijde. Gemaakt van 100% katoen. De tent wordt door middel van klittenband aan de halfhoogslaper vastgemaakt. De ondertent is afneembaar en kan worden gewassen op 30°C.

Indien u de optie 'Tent (tweedelig)' bestelt, krijgt u nogmaals een korte en lange zijde waardoor de ondertent helemaal rondom het bed gaat. 

Maat: 90 x 200 cm.
Buitenmaat: 208 x 98 x 113 cm (lxbxh)
Ruimte onder het bed: 70 cm.
Maten zijplanken: 20 x 90 mm/poten: 54 x 54 mm.
Nishoogte: 71 cm.
Gewicht: 34,3 kg.

De trap kan zowel aan de linker- als de rechterkant van de halfhoogslaper worden geplaatst. 

Deze halfhoogslaper bevat het IDA systeembed. De voordelen hiervan zijn: 

- Het bed groeit met het kind mee. De halfhoogslaper kan worden omgebouwd tot een normaal, laag eenpersoonsbed (afbeelding 3). Hiervoor is geen extra ombouwset nodig. Handig indien u er niet zeker van bent of uw kind oud genoeg is voor een halfhoogslaper of dat uw kind eventueel niet boven durft te slapen. 
Daarnaast kan de halfhoogslaper worden omgebouwd tot een hoogslaper of stapelbed. Hiervoor dienen wel extra pakketten te worden bijgekocht. 

- Scheve trap voor een veilig in- en uit bed komen.

- Keuze tussen twee verschillende hoofd- en voeteneinden:
standaard (afbeelding 1) en landhuis (afbeelding 2).

De volgende accessoires kunt u toevoegen aan uw bestelling: 
Tunnel

Zakjes

Boekenplank NELE (40 cm of 80 cm)
Matras NELE
Lattenbodem NELE
Tent (tweedelig)

De tunnel is 80 cm. hoog en moet worden vastgeschroefd aan het bed. 

Het matras is een koudschuim matras met een HR waarde van 35. Het matras wordt opgerold geleverd en heeft na ongeveer 2 dagen de uiteindelijke dikte van 12 cm. Er kan wel direct op het matras geslapen worden. Het matras is zeer geschikt voor kinderen.

Bij onze kindermeubels is veiligheid erg belangrijk. De uitvalbeveiliging en de pootdikte van 54 x 54 mm maken deze halfhoogslaper een veilig kinderbed. Onze bedden hebben een stevige constructie en een goede afwerking volgens de norm EN 747:2015 voor halfhoogslapers en stapelbedden. Dit product is ook FSC® gecertificeerd want duurzaam bosbeheer is erg belangrijk voor ons.  


De accessoires (tunnel, ondertent etc.) zijn niet los verkrijgbaar.

Verzendkosten: € 9,95.

112 klanten geven www.kindermeubelwereld.nl een gemiddelde beoordeling van een 8.9